Hvem er vi

Vores våbenskjold

Lippoldsberg

Historien om familienFor mange år siden boede der et ægtepar, ved navn Inga og Harald, i en lille by ved navn Lille Beddinge i Sverige. I året 1939 fik de en søn ved navnet Kjell. Fire år senere ventede de endnu en søn eller datter, men der kom tre små babyer, det var ikke så godt fordi dengang fik man ikke nogen hjælp fra kommunen. Det hus de boede i, og som de selv havde opført og indeholdt foruden en lejlighed så også en lille købmandsbutik og to værelser på første sal som var beregnet til udlejning. Det resulterede i at de måtte opgive deres hus og flyttede for en kort tid ind til Trelleborg, derefter flyttede de ind til Arløv en lille forstad til Malmø. Derfra kørte så min far Harald ind til Malmø hvor han havde købt en brændselsforretning. Jeg havde mange hyggelige stunder der da der var en stor plads til opbevaring af forskellige brændselsarter, bland andet træ som min far savede og huggede på et stort monstrum.

Derefter erhvervede mine forældre et hus i Hohøg hvor vi boede meget tæt på skolen som jeg kom til at gå i. Med tiden fik jeg en praktikplads og begyndte at læse til Ingeniør. På et tidspunkt i året 1957 traf jeg så min nuværende kone, Anni, og vi blev gift i året 1961, og flyttede til Danmark nærmere bestemt Søborg hvor vi boede sammen i fire år i en lille bitte lejlighed. Så kom tiden hvor vi skulle have en dreng ved navn Stig, men lige før vi fik denne dreng flyttede vi til Høje Gladsaxe. Seks år senere fik vi så en lille pige ved navn Tine og kort tid derefter købte vi i 1982 et lille hus i dengang Herlev men som nu har fået navnet Søborg. Vi har i al vores tid i Danmark boet i Gladsaxe kommune.

 

Ligeledes boede der en lille pige på Vanløse Alle ved navn Anni hun boede sammen med sin moder Magda og hendes broder Ejwind. Men lad os begynde lidt før, nemlig med hendes bedsteforældre som boede i Furth i Tyskland